Lys Våken 2020 DIGITAL

Vi er klar for Lys Våken! Den blir digital i år.

Det er 28. november og 29.november.

Bli med!

Er du 6 klassing og bor i Vardeneset bydel?
Da vil vi ha deg med på nyttårsfeiring!

Årets Lys våken kan dessverre ikke arrangeres fysisk, men vi ønsker likevel å markere kirkens nyttår med 11-åringene i Vardeneset.

I år vil Lys våken være et hjemmearrangement med digitale møtepunkter. Det betyr at du får ulike oppgaver du skal løse hjemme og at du møter resten av gjengen via telefon eller data på noen bestemte møtetidspunkt. Du får mer informasjon om hva du skal gjøre og når du skal møte oss etter at du har meldt deg på!

I forkant av arrangementet vil du få tilsendt det materiellet du trenger. Derfor er det viktig at du melder deg på innen tirsdag 24.november

Vi gleder oss til et spennende Lys våken døgn sammen med deg 28-29.november!

Snakk med de voksne i huset og be dem melde deg på!

Klikk her for å melde deg på:

Håper du vil være med!
VELKOMMEN TIL LYS VÅKEN!

I kirkene i Stavanger lager vi en felles film fra Lys våken som vi viser på gudstjenesten på søndagen, her kan du se filmen fra i fjor:

Her kan du se filmene fra Lys Våken i Vardeneset helt tilbake til 2008! (I 2011 laget vi en kjempefin lengre versjon)