Tårnagenthelg

Tårnagenthelg for 3. klasse den 24. og 25. april.

Det er trosopplæringstiltak der ungene får lære om Jesus være sammen og være agenter

Meld deg på Vardeneset menighet sin hjemmeside.

Velkommen!!

Symboljakt, oppdrag og mysterier!

Har du lyst å gå på symboljakt i kirken? Lurer du på hva slags mysterier du finner i Bibelen? Liker du agentmat?

Vardeneset menighet inviterer denne helgen alle 3. klassinger som bor på Vardeneset til å være Tårnagenter i kirken! Her kan du utforske kirken og Bibelen, løse oppdrag og mysterier, du vil få en egen agentkode, og på søndagen vil alle som kommer til kirken få vite hva dere agenter har funnet ut!

Alle agentene bor hjemme, men vil være sammen både lørdag og søndag.

Agentene møtes i Vardeneset kirke lørdag 24. april kl 15:00. Vi holder på til kl 19:00. Søndag 25. april treffes vi igjen kl 10:00 og holder på til Gudstjenesten er over ca 12:15

Foreldre, søsken og venner inviteres til gudstjenesten som selvfølgelig er en Tårnagentgudstjeneste!

ps: Vi vil til enhver tid følge de anbefalingene som gjelder for arrangement for barn og unge når det gjelder Covid-19 restriksjoner

Klikk her for å melde deg på: